Tuin

Bij deze prachtige woningen hoort een tuin met uitstraling. Zo zijn alle tuinen reeds voorzien van een natuurlijke erfafscheiding. Richting openbaar gebied bestaan deze uit een mix van hagen. Tussen de woningen onderling bestaan deze uit Hedera schuttingen, om de groene uitstraling van de Blaricummermeent te benadrukken.

Als kers op de taart wordt elke woning standaard voorzien van een eigen boom in de tuin. Dit is niet zomaar een boom, want u heeft de keuze uit drie verschillende boomsoorten. Hierdoor kunt u de uitstraling van uw tuin personaliseren, maar blijft er toch een bepaalde cohesie in de wijk.

Bij de woningen die met de tuin aan het water grenzen is het mogelijk optioneel een vlonder te realiseren, waardoor u heerlijk aan de waterzijde kunt genieten van de omgeving. Hoe fijn is het dat u uw boot gewoon aan de achtertuin heeft liggen en op een heerlijke zomerse namiddag binnen een paar minuten over het Gooimeer vaart?

Sanitair

Het toilet op de begane grond en de badkamer boven worden compleet opgeleverd met tegelwerk en sanitair. Standaard is de badkamer voorzien van een vrijhangend toilet, wastafel, radiator en douche-opstelling. Houdt u van uitgebreid badderen? U kunt uw badkamer upgraden van luxe naar nog luxer door te kiezen voor een ligbad, een tweede wastafel of zelfs de badkamer te vergroten.

Keuken

Heel strak, modern of juist klassiek? Een kookeiland of heel minimalistisch? In de basis van deze woningen is er bewust voor gekozen om geen keuken mee te nemen. De smaken hierin zijn zo divers dat deze keuze geheel aan u wordt overlaten. Samen met de projectleverancier kunt u uw droomkeuken samenstellen. Zij zorgen ervoor dat uw droomkeuken geheel naar uw wens wordt geplaatst.

Interesseformulier